I de lange løp

I de lange løp

I de lange løp er boka for deg som elsker å trene ute året rundt, og som liker å måle krefter med deg selv eller andre.

I de lange løp med brødrene Aukland er en populær og tidløs treningsbok for mylderet av aktive i alle aldre. I denne oppgraderte versjonen av boka er kapittelet om utstyr vesentlig utvidet. Det lages i økende grad langrennski for forskjellige føreforhold, men det er ikke alltid disse forskjellene spiller noen rolle. Andre ganger kan de være avgjørende. Uttrykket «is i rubben» gikk rett inn i norsk dagligtale etter OL i Vancouver, selv blant folk som ikke vet hva rubbski egentlig er. Her lærer vi deg å rubbe skiene dine. Du får også forklarende bildeserier om hvordan du enkelt legger klister, tape, voks og glid. Du vil se at du kommer veldig langt uten en stor og dyr smørekoffert!

Boka går i dybden på en gjennomprøvd treningsfilosofi. Lek og trening har så langt Auklandbrødrene kan huske, vært en del av livet. De har alltid vært i bevegelse i kajakk, på rulleski, på sykkel, i joggesko og på ski. I dag er de blant autoritetene på utholdenhetsidrett, og stayerne ønsker derfor å dele mye av lærdommen og erfaringene sine med deg. Yngstemann Fredrik har sogar gjort furore ved å trene fram en sveitser til å vinne OL-gull, WC sammenlagt og det prestisjetunge Tour de Ski.

Denne rikt illustrerte boka hjelper deg å legge opp treningen etter ditt nivå, din egen hverdag og livssituasjon og etter årstidene. I tillegg blir vi kjent med brødrenes overbevisende skikarriere som startet allerede i småbarnsalderen og som de to eldste på imponerende vis har kronet med det største av alt – Vasaloppseier (Anders i 2004 og Jørgen i 2008, 2013). Boka inneholder også en omfattende guide til turrenn.

I de lange løp er skrevet og utarbeidet sammen med Marit Karlsen, selv stayer og ivrigmosjonist.

Frilanseren har tidligere forfattet den kritikerroste boka Best på ski med ThomasAlsgaard.

Er ikke webbutikken oppe enda? Send mail til Marius@stayer.com. Så sender vi deg en bok, en t-skjorte og en faktura:)

«Maken til inspirasjon har jeg ikke opplevd fra en bok!»

Kristin Roset, redaktør Birkebeiner’n

«Når brødrene Aukland er i aksjon, legges lista høyt. Også i bokform leverer de varene.»

Solfrid Braathen, Kondis

«Motiverende og god treningsguide.»

Ivar Haugen, langrenn.com